Back to All Events

Morgonfrosken på Vetti Gard

FAMILIEKONSERT MED MORGONFROSKSONGAR OM EITT OG HITT

Morgonfrosken syng songar om store spørsmål og emne som universet, tankane våre, einsemd og kjærleik, til nære og konkrete fenomen som vær og vind, fuglar og froskar. Musikken er inspirert av norsk folkemusikk, så her blir et både vals, halling, rudl og reinlender.

Tekstane er skrivne av Per Olav Kaldestad og henta frå boka ”Når Morgonfrosken syng” og musikken er laga av Annlaug Børsheim. Ho syng og spelar fele og gitar, og ho har med seg den banjospelande klarinettisten Ingemund Askeland frå Etne og felespelaren Mari Skeie Ljones frå Lillehammer.  Dei tre har turnert for Den kulturelle skulesekken i Hordaland og spelt ei rekke konsertar for store og små, og hausten 2016 kom dei med morgonfrosk-plate.

Under Nasjonalparkfestivalen vert konserten framført ute på Vetti Gard, som ein del av markeringa av at Folkevegen er 40 år, og vert arrangert i samarbeid med Bornas Turlag som arrangerer rebusløp og quiz for heile familien på folkevegen fram til Vetti Gard. Og sidan me først er langt inne i Utladalen kan det jo godt henda at det dukkar opp ekte morgonfroskar, kva veit me?

Annlaug Børsheim – gitar, fele, vokal
Ingemund Askeland – klarinett, banjo
Mari Skeie Ljones - fele

Later Event: July 2
Slingsbyprisen 2017